Meer woonruimte creëren in uw woning? Een opbouw is de perfecte oplossing! Door een extra verdieping of ruimte te bouwen op uw dak zorgt u ervoor dat u uw tuin niet hoeft op te offeren. Bij HGB Bouwbedrijf gaan we voor woonruimte die goed voelt. Met een dakopbouw zorgt u ervoor dat er meer ruimte gecreëerd wordt en dat uw woning in waarde zal stijgen! Wij denk met open blik met u mee voor het bouwen van een opbouw.

De mogelijkheden voor een dakopbouw

Door middel van een dakopbouw zorgen we ervoor dat uw woning wordt uitgebreid. Een dakopbouw plaatsen wij in de meeste gevallen op een plat dak, hiermee kunnen we namelijk een volledig extra verdieping creëren op uw woning. Bij de opbouw van het dak praten wij over het casco opleveren van de opbouw. De opbouw is hierdoor wind- en waterdicht, maar nog niet volledig afgewerkt. Wilt u dat de opbouw volledig afgewerkt wordt opgeleverd? Dan staan wij uiteraard voor u klaar om u hierin te ontzorgen!

Opbouw dak bovenaanzicht

Wat kost een opbouw?

Opbouw dak bouw
Opbouw woning

De kosten van een dakopbouw zijn afhankelijk van de soort dakopbouw en de afmetingen hiervan. Met een dakopbouw kan er maar liefst een geheel extra verdieping gecreëerd worden. Daarom spreken wij bij HGB Bouwbedrijf niet zozeer van kosten, maar van een investering. De waarde van de woning zal namelijk toenemen op het moment dat er meer woonruimte gecreëerd wordt. Wilt u een specifiek kostenplaatje voor uw dakopbouw? Wij stellen graag een offerte voor u op!

Opbouw bouwen op uw woning? Neem contact op!

We geven u graag meer informatie over het bouwen van een opbouw op uw woning! Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact op door te bellen naar085 060 9116 of te mailen naar info@hgbbouwbedrijf.nl.