Meer woonruimte creëren? Een aanbouw is de perfecte oplossing om uw woning uit te breiden! Bij HGB Bouwbedrijf bouwen wij met passie. Ons hechte team gaat dit project dan ook graag met u aan. Samen kijken we naar de mogelijkheden en de planning om uw aanbouw volledig naar wens te maken. Omdat wij alle specialisaties omtrent het bouwen in huis hebben, realiseren we uw aanbouw van tekening tot en met de bouw!

Meer leefruimte in uw woning

Door een aanbouw kunnen we er voor zorgen dat er meer leefruimte in uw woning wordt gecreëerd. Hierdoor woont u niet alleen groter, maar wordt ook de waarde van uw woning meer waard. 2 vliegen in één klap, als u het aan ons vraagt! We komen er graag achter wat voor leefruimte u wilt creëren met een aanbouw. Er zit namelijk een groot verschil in het vergroten van woonkamer, keuken of serre door een aanbouw. Om uw extra leefruimte optimaal in te zetten, gaan we graag voor u aan de slag met het maken van een tekening!

Aanbouw Den Haag HGB

Wat kost een aanbouw?

Aanbouw Den Haag
Aanbouw achterzijde

Het bouwen van een aanbouw verschilt per project in kosten. Dit is niet alleen afhankelijk van de grote, maar ook van het doel van de aanbouw. Door de verruiming van het leefgenot en waardestijging van uw woning, spreken we hier echter liever van een investering. Ook u helpen we graag met een offerte die op maat is gemaakt. Heeft u specifieke wensen? Laat het gerust weten, dan nemen we deze ook direct mee!

Ons team maakt het waar!

Bij HGB Bouwbedrijf staan we voor u klaar! Met de kennis en kunde die wij afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we u van advies voorzien waar u echt wat aan heeft. Bij ons gaat er niks boven een klant die van begin tot einde tevreden is met het bouwproces. U kunt bij ons daarom ten alle tijde terecht voor advies, ontwerpen en daadwerkelijke realisatie.

De eerste stap van uw aanbouw begint bij HGB Bouwbedrijf!

We lopen graag de stappen met u door om te komen tot een aanbouw voor uw woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het bouwproces, de mogelijkheden en natuurlijk de personen die dit voor u kunnen realiseren. Krijg meer informatie door te bellen naar 06 34968784 of te mailen naar info@hgbbouwbedrijf.nl.