Nieuwbouw

Een nieuwbouw woning op de planning? Een prachtige mogelijkheid om uw droomwoning waar te maken! Direct vanaf het begin kunt u uw wensen doorvoeren in de nieuwbouw woning en daar kan HGB Bouwbedrijf in Den Haag u bij helpen. Wij zijn uw aannemer en bouwbedrijf in Den Haag en omgeving als het gaat om het bouwen van nieuwbouw. Omdat wij alles in huis hebben, kunnen wij uw ontzorgen van tekening tot realisatie.

Het ontwerp in 3D

De eerste schets van uw woning wordt gemaakt. Om een goed beeld te krijgen van uw nieuwbouw woning, creëren onze architecten in Den Haag het ontwerp in 3D. Naar aanleiding van uw wensen gaan de architecten van HGB Bouwbedrijf in Den Haag aan de slag met het creatieve proces van uw nieuwbouw. We kijken naar uw situatie, de ruimtes die u wilt creëren en daarbij ook de uitstraling van de woning. Weet u nog niet precies wat u wil? Bij ons geen probleem! De passie die onze architecten hebben in het werk delen ze maar al te graag met u. Wij staan dan ook graag klaar om u te voorzien van een deskundig maar vooral creatief advies.

Nieuwbouw project Den Haag - kopie

Het bouwen van uw woning

Nieuwbouw woning
HGB Nieuwbouw

Het ontwerp is gemaakt, vergunningen zijn rond, tijd om dan echt te beginnen met het bouwen van uw nieuwbouw woning! En dat door middel van korte lijntjes. Onze uitvoerder wordt uw aanspreekpunt tijdens het hele proces, zodat u niet gedurende bouw voor verrassingen komt te staan. Het team waar wij mee werken heeft kennis en kunde van het vak. En dat is is te zien in het bouwproces! We zijn goed op elkaar ingespeeld en dat maakt het bouwen niet alleen een ware beleving, maar ook nog eens efficiënt.

Een duurzame oplossing

Duurzaamheid is waar het momenteel om draait, ook bij ons. Door onze duurzame oplossingen en materialen die we gebruiken kunnen we er zelfs voor zorgen dat uw nieuwbouw woning zelfvoorzienend is. Een duurzame woning is de toekomst en dat maken wij maar graag voor u waar.

We heten u welkom op de bouwplaats!

Contact gaat bij ons verder dan een telefoontje. We vinden het belangrijk dat we u betrekken in het proces en daarom heten we u van harte welkom op de bouwplaats gedurende de bouw. Uiteraard moet het betreden van de bouwplaats veilig zijn, mocht u daarom een kijkje willen nemen bij de vordering, dan ontvangt onze uitvoerder u graag!

Nieuwbouw project

De oplevering van uw nieuwbouw woning

Iedere steen in uw woning is gelegd! De bouw is klaar en de oplevering staat voor de deur. We plannen met u een moment in van oplevering van de woning als u ook volledig tevreden bent met het resultaat.

Vragen over uw nieuwbouw? Neem contact op!

We kunnen u natuurlijk nog veel meer informatie geven over het bouwen van uw nieuwbouw woning. We staan dan ook graag voor u klaar met het beste advies! Heeft u daarom vragen over nieuwbouw? Neem gerust contact op door te bellen naar 085 060 9116 of te mailen naar info@hgbbouwbedrijf.nl.